I dag er Bjørn på arbejde. Hans arbejde er at undervise privat, så nogen gange underviser han en elev og andre gange er der en gruppe, som selv har fundet sammen. Som Bjørn siger, hans timepris er den samme uanset hvor mange elever, der er. Han kommer hjem til sine elever.
Den 18. skal vi til Japansk spisning ved Reikos mor. Den 21./22. har hun inviteret på en tur med overnatning. Jeg troede det var dér, vi skulle noget med blomster, med det er vist ikke helt faldet på plads endnu. Så har vi snakket om, at vi skal se hvordan de laver keramik.
Bjørn har en ovn, han gerne vil have, at vi hjælper med at sætte op.
I vores madlavning hjemme i Danmark anvender vi en japansk specialitet og jeg var sendt til Japan med besked på, at kigge efter denne specialitet – som ikke kan købes i Danmark. Jeg har allerede fundet La Yu, som specialiteten kaldes – men det er i samme lille flaske, som vi har fået af en japansk ven i Danmark. Reiko mener ikke, at La Yu findes i større flasker.
Vi vil på bytur i dag til Tokye Han. En stor butik med alt til gør det selv folket.
Vi købte is med hjem. Det havde vi nemlig fået smag for. Det er en amerikansk is, der hedder Haagen. Vi var også i en anden god fødevarebutik for at handle ind.
Reiko lavede ”curry” til os. Det var en god mættende ret, som jeg godt vil prøve at lave.